Bekjempelse av data Full eksplosjonsbord!Dodge Sticks West Ground World Competition MVP

28. oktober, Beijing Time, MLBs verdenskonkurranse innledet i Key Sixth Contest, og til slutt ble Los Angeles Dodge beseiret med Tampa Bay, og dermed vunnet verdenskonkurransen med totalpoengsummen på 4-2.Dette er også deres første verdenskonkurranse, den første verdenskonkurransen, og lagets andre store guerrillas – skilt har et jevnt og omfattende slag, og vant verdenskonkurransen etter å ha vunnet National Union Championship MVP.

I de 5 spillene foran, har SIGs slått ut 22 sikkerhet, inkludert 8 projektorer, ferdig 19 poeng, kjører tilbake til 20 poeng, og flere data fører hele laget;Hit tre omgivelser 0.344 / 0.434 / 0.781, angrepsindeksen er mer 1,215!Under hans kampsprestasjon har Dodge’s Line Fire ikke blitt redusert.La oss ta en bulld shed, og du kan angripe minst 4 poeng i hvert spill, og West Sig er den ene av dem..

Men dette spillet, Sigge er ikke ideelt, 3 spill 0 spiller, og spiste også to ganger, men i et kritisk øyeblikk rørte han igjen, 6 byråer, send tilbake til Bates for å fullføre score avansert bekjempe verdien av byen. En slik ytelse er å vinne verdenskonkurransen MVP-priser.Baseball Drakter

Faktisk er SIGS ikke lenger første gang, førte veien til å bevege seg fremover. Den første kampen om serien, i ansiktet av strålens relevante strategi, gjorde SIGG ikke blindt, men tålmodig valgte ballen, selv om det ikke var noe sted for lek, men hun valgte 3 ganger, hun løp tilbake 1 poeng, hjalp Qiqi-fondet vinner; Selv om laget var bakover tidlig, fortsatte hans Yang Spring Cannon håpet for laget.

Den tredje Dodi er avhengig av den utmerkede ytelsen til krukken og 3 av SIG 1, valget av 1 garanti er ikke fremmet; Den fjerde sikh streik ytelsen er fullt spillet, 5 4 inkludert 1 Yang Spring Gun, 2 poeng kjører 3 poeng, men dessverre ble laget endelig dødelig mistet spillet; Og det femte spillet fortsatte å bekjempe produksjonen, det første stedet i tilfelle av Bates, nøkkelen til toppen av 1 poeng, nøkkelen til å legge den psykologiske fordelen.

Faktisk har en slik jevn streikprestasjon gjennom hele sesongen, den vanlige sesongen 60-spill, han spilte 52 kamper, som bidro med 65 sikkerhet, inkludert 15 regninger og 41 poeng. Den slående tre omgitt av 0,307 / 0,358 / 0,585, standard førsteklasses spillerdata. Det er nettopp fordi hans gode slagprestasjon har spilt i serie, og Dodge er i stand til å tiltrekke seg poeng i tilfelle av flere viktige beats.

I 2017 ble SIG cased i verdenskonkurransen. I 2018 kan han bare se på laget av røde sokker. I 2020 er dette bestemt for året, kanskje i år er utilfredsstillende, selv smertefullt; Men for Sigra er det utvilsomt uforlignelig søt. Og verdens herlighet MVP er kronet, og det vil naturligvis gjøre sin glede; Velsignende Siqi, Blessing Sig, denne 26-årige gutten er fortsatt veldig lang.

menomoniewebdesign

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top